Vi är mycket glada att välkomna Apix Messaging som ny partner

Vi är mycket glada att välkomna Apix Messaging som ny partner

Publicerad den 03.04.2020, 00:00

Apix är sedan tidigare partner till Finago som även de integrerat LogiqPays smarta tjänst i sitt fakturasystem. Nu har partnerskapet intensifierats och Apix vill integrera LogiqPay i sin egen lösning.

Samarbetet innebär att Apix kunder nu kan ta del av LogiqPays fakturaförsäljningstjänst direkt genom Apix fakturalösning.  På så sätt har de möjligheten att sälja sina fakturor och få pengarna på företagskontot inom 24 timmar.

 

Slipp långa förfallotider och kostsam administration- fokusera på kärnverksamheten. Fakturaförsäljning är en perfekt företagslösning för att omvandla obetalda fakturor till riktiga pengar. Bättre likviditet, mindre risk och förenklad administration!

LogiqPay har en mycket smart lösning, där deras kunder snabbt och smidigt kan få in pengar på sitt konto, samtidigt som de kan fortsätta att använda den fakturalösning som de nöjda och vana vid. Vi är oerhört glada att våra kunder nu enkelt kan få tillgång till LogiqPay.

– Peter Törnroth, Managing Director Apix Messaging

 

 

Apix är en kompetent och duktig partner som har många integrerade partners och affärsystem. Deras lösning passar LogiqPay väldigt bra och vi tror att ett nära samarbete kan ge mervärde både till oss, deras partners, och inte minst alla deras SMB kunder.

–  Alexander Hoff, Sales Manager LogiqPay

 

 

 

Med fakturaförsäljning via LogiqPay och Apix uppnår du:

  • Pengar på företagskontot inom 24 timmar
  • Ekonomisk förutsägbarhet och förbättrad likviditet
  • Inga överraskande kostnader eller oförutsägbara förluster
  • Professionell och personlig service
  • Mindre administration och mer frigjord kapacitet

 

 

 

Apix Messaging är en fristående e-fakturaoperatör som agerar på den nordiska marknaden. Vi har sedan 2010 hjälpt våra över 25 000 kunder att skicka och ta emot fakturor på ett smart och enkelt sätt.

https://www.apixmessaging.se

 

 

Vill du bli partner till LogiqPay och få möjligheten att erbjuda dina kunder en lösning i världsklass?

Kontakta oss