Accountor Finago AB

Logiq Pay AB och Accountor Finago har ingått ett partnerskap som ger Finago möjlighet att erbjuda fakturafinansiering till sina kunder, direkt i Finagos plattform för ekonomistyrning.

Vår gemensamma lösning ger användaren full transparens angående pris och villkor och möjlighet att ta beslut om finansiering i samma moment som fakturan skapas i plattformen.

“Marknadens mest flexibla lösning för fakturafinansiering – precis där fakturan skapas”

LogiqPay och Finago
Troels Hansen, Logiq och Catarina Lindahl, Finago

”Vi ser väldigt mycket fram emot att jobba tillsammans med Finago. Vårt gemensamma erbjudande kommer att passa utmärkt till kunder som har behov för kapital eller som helt enkelt vill slippa behöva bry sig om uppföljning av fakturor. Med LogiqPay får de tillgång till marknadens mest flexibla lösning för fakturafinansiering – precis där fakturan skapas”, säger Troels Hansen, VD på Logiq Pay AB.

 

“Erbjuda våra kunder en komplett lösning för digital ekonomistyrning”

” För oss innebär ett samarbete med LogiqPay att vi kan erbjuda våra kunder en modern och transparent finansieringslösning. Det breddar vår moderna plattform och ger oss ytterligare möjligheter att erbjuda våra kunder en komplett lösning för digital ekonomistyrning, menar Catarina Lindahl, VD på Accountor Finago.

Finago är en föregångare inom digital och automatiserad ekonomistyrning vilket gör att deras kunder kan jobba mer effektivt och därmed bli än mer framgångsrika. Produktfamiljen omfattar alla lösningar för digital ekonomistyrning som företaget och redovisningsbyrån behöver. Vi erbjuder våra kunder ett molnbaserat bokföringsprogram för effektiv ekonomistyrning samt tilläggstjänster med ett enda avtal.

www.finago.se