Hur fungerar det?

LogiqPay Basic– passar företag med mindre fakturavolym som kommer att sälja fakturor sporadiskt eller vid behov. Du laddar bara upp den fakturan som du vill sälja och signerar med BankID. Pengarna blir overförda till ditt konto senast nästa arbetsdag. Fakturan som ska säljas behöver ni inte skicka till kunden – det gör vi!

LogiqPay Dynamic– Ett helt nytt sätt att finansiera fakturor enkelt, flexibelt, prisvärt och med ett minimum av ansträngning. Lämplig för företag med en önskan  om att kontinuerligt finansiera fakturor. Tjänsten integreras direkt med ditt fakturaflöde eller mot ditt finans / ERP-system. Vilka fakturor som ska säljas bestämmer du själv genom att du anger kapitalkrav, period och väljer vilka sorts fakturor du vill finansiera. När du har godkänt inställningarna kan du bara fortsätta med din vanliga fakturering och veta att dina fakturor säljs till marknadens bästa priser och villkor, enligt dina önskemål. Pengarna överförs sedan till dig inom 24 timmar.

LogiqPay Invoice PortalLogiqPay Fakturaportal – Behöver du skicka fakturor som giltig EHF till myndigheter och andra företag? Det kan vara kostsamt att uppdatera sitt nuvarande system för att leverera tillfredsställande fakturor i EHF. Formatet uppdateras också då och då och kräver därför mer av avsändarna.

Med LogiqPay Fakturaportal kommer formatet som du skickar när som helst att uppdateras och vara korrekt. Peppol BIS 3.0 är det format som för närvarande gäller både i Norge och Sverige. Med den här portalen har du möjlighet att skicka fakturor också till svenska mottagare.

Kundansökan

Hur kommer man igång?
Fyll i vårt ansökningsformulär online och signera enkelt med bankID. Därefter får du inloggningsuppgifter för tjänsten och kan börja sälja fakturor.

Börja sälj fakturor

LogiqPay Basic– Efter att du har fått inloggningsuppgifter för vår tjänst kan du börja sälja fakturor. Du laddar upp din faktura i pdf-format och skickar in den till LogiqPay. När fakturanhar sålts har du pengarna på företagskontot inom 24 timmar.

LogiqPay Dynamic– Tjänsten integreras med ert ekonomisystem eller e-fakturaoperatör för full automation. Efter att ni har fått inloggningsuppgifter för tjänsten  sätter ni upp era parametrar för vilken typ av fakturor ni vill sälja och inom vilket tidsintervall. LogiqPay följer sedan dessa regler och finansierar samtliga fakturor som faller inom ramen för era parametrar. När en faktura blivit såld har ni pengarna på företagskontot inom 24 timmar.

Support & Service

Som kund hos LogiqPay har du tillgång till vår kundsupport alla vardagar mellan 08-16. Vi finns alltid vid er sida för att ni ska få en så professionell och bra kundupplevelse som möjligt. Vänligen kontakta vår support om du behöver hjälp.