LogiqPay Dynamic

Snabb & flexibel fakturafinansiering på era villkor

 

Många företag använder sig idag utav fakturafinansiering för att förbättra sin likviditet. Med en förbättrad likviditet får man möjlighet att expandera sin verksamhet och ta sig an större eller flera projekt samtidigt.

LogiqPay Dynamic är en automatiserad fakturaförsäljningstjänst på era villkor. Du kan med tjänsten sälja fakturan direkt i ditt befintliga affärssystem eller finansiera den i ert nuvarande fakturaflöde hos Logiq. Genom att sätta parametrar på din sida i portalen, kan ni enkelt välja vilka fakturor som ska säljas, och få pengar på kontot inom 24 timmar.

Det unika med tjänsten Dynamic är att fakturorna finansieras per automatik efter de parametrar* ni angett. Dynamic ger således er som kunder full kontroll över företagets likviditet.

 

Exempel: Ditt företag har ett kontantbehov på 500 000 kronor per månad. För att säkerställa detta kan ni ställa in tjänsten Dynamic att finansiera alla fakturor med en kreditperiod längre än 30 dagar och med ett fakturabelopp över XXX kr. Dynamic kommer då automatiskt finansiera de fakturor som uppfyller parametrarna. När behovet inte längre finns kan ni när som helst ändra parametrarna eller pausa tjänsten. 

 

Sälj fakturan i ditt affärssystem

Med en direkt integration mot ditt affärssystem får du möjligheten att sälja den direkt därifrån. Fakturan blir då distribuerad med LogiqPay, OCR-nummer och kontonummer samt en överföringstext. Du får pengarna på kontot senast nästa dag och vi tar över ansvaret för fordran.

Har vi inte integration mot ditt ekonomisystem? Kontakta oss!

 

Sälj fakturan i ditt befintliga fakturaflöde

Vi har skapat en integration direkt från Logiqs distributionsmotor till LogiqPay. Om du har fyllt i parametrarna på din sida och fakturaan du skickar matchar dessa, så blir den såld till oss. Den blir då distribuerad med en ny omslagssida med vår inbetalningsuppgifter, medan ursprungsfakturan ligger bakom ett så kallat vattenmärke.

När fakturan blir distribuerad elektroniskt via Peppol eller EDI, så legger vi bara till en överföringstext, OCR-nummer och kontonummer. All fakturainformation ligger kvar i fakturan så att det inte ska skapas några problem för mottagaren.

LogiqPay pusselbit

Fördelar med tjänsten

Tjänsten ger dig som kund förutsägbarhet, insyn och transparens i vilka fakturor som finansieras. Du kan när som helst ändra i tjänsten och anpassa avtalet, ta bort eller lägga till de fakturor du vill finansiera. Alla ändringar kan signeras med Bank ID. Som kund hos LogiqPay ska det vara tydligt vad du betalar för och känna dig säker med att vi inte har några fasta kostnader, bindningstider eller dolda avgifter i finansieringsavtalen.

LogiqPay erbjuder finansiering mot de mest kända ekonomi och ERP-system på marknaden. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att komma igång!

LogiqPay Dynamic

Vilka system stöds?

LogiqPay erbjuder finansiering mot de mest kända ekonomi och ERP-system på marknaden. Vi arbetar nu med att direktintegrera LogiqPay i ännu flera ekonomi och ERP-system.

Kanske distribuerar du redan dina fakturor idag via Logiq?

Kontakta oss för att få reda på om ditt ekonomisystem är ett av de system vi redan stödjer.