LogiqPay Invoice Portal

Behöver du börja skicka eller skickar du fakturor digitalt till statliga myndigheter och andra företag? En uppdatering av dagens system för att skicka fakturor i digitala flöden kan bli dyrt. Formatet ska även uppdateras från en tid till en annan och kräver därför mer av avsändaren.

Med LogiqPays fakturaportal uppdateras och korrigeras formatet som sänds i realtid.
Peppol BIS 3.0 är det format som idag gäller i både Sverige, Norge och i praktiken hela Europa. Genom LogiqPays portal får du möjlighet att skicka fakturor till alla mottagare som är kopplade till Peppol.

Logiq har över 20 års erfarenhet av överföring av elektroniska handelsdokument och sedan introduktionstiden av Peppol i Norge har det varit det mest föredragna och använda accesspunkterna. Med denna tjänst kan du med hjälp av ett enkelt gränssnitt skicka de fakturor du behöver skicka till mottagare som kräver elektronisk fakturahantering.

 

Ett enklare sätt att skicka elektroniska fakturor

Med LogiqPay fakturaportal slipper du dyra implementeringar eller moduler som är både tidskrävande att implementera och dyra att använda.

I portalen är det enkelt att logga in, komma igång och använda lösningen
 

Upplever du att din systemleverantör tar lång tid på sig att göra anpassningar i systemet? Att göra ändringar i ett större ekonomisystem kan bli dyrt för att skicka ett begränsat antal fakturor. LogiqPays fakturaportal kan också användas som en tillfällig lösning tills systemleverantören har tid att göra de ändringar som krävs.
 
För dem som skickar relativt få fakturor till mottagare som kräver elektroniska fakturor är detta en enkel, prisvärd och bra lösning som ger dig fler möjligheter. Tjänsten kan enkelt kombineras med er nuvarande faktureringslösning. Vår elektroniska fakturaportal ger dig också möjlighet att fakturera alla Peppol-mottagare utan att sätta upp några kopplingar i förväg.

Möjlighet att sälja fakturorna

Med LogiqPay fakturaportal kan man också välja att sälja fakturorna då de läggs till för betalning. Genom att använda vår nya LogiqPay-tjänst garanteras betalning på ditt konto nästfallande arbetsdag. Lägger du in fakturan till försäljning före klockan 10 får du pengarna samma dag. Denna möjlighet leder till bättre likviditet för ditt företag och en trygghet i att det alltid finns pengar på kontot.

När du registrerat dig för och aktiverat tjänsten kan du enkelt och tydligt se den exakta kostnaden för att sälja fakturan istället för att vänta på betalning inom den ordinarie tidsfristen. Du väljer själv om du vill sälja eller fakturera som vanligt.